HDSound

Vuurol 2013:

3D Projection Mapping Installatie: 'Waar groeit jouw onkruid?' Een multimedia project van: 2HOOG (fotografie), Bewogen foto's (fotografie), HDSound (technische realisatie) en Sprekend Beeld (concept). De volgorde van de beelden berust op louter toeval.

HDSound heeft diverse verbindingen tot stand gebracht. Voorbeelden worden hieronder weergegeven.

Goede Vrijdag uitvoering

Op goede vrijdag 2013 verzorgde HDSound geluid, licht en beeld voor een uitvoering van Sela's 'Via Dolorosa' door een projectkoor met band.

fotografie: Bewogen foto's

Open Atelier Route Baarn 2013

Video Mapping op de keuken van een (deel van) de expositie 'Het Koninklijk Thuis' van Bewogen foto's voor Stichting Sarinha. Een presentatie verzorgt door HDSound voor de Open Atelier Route Baarn 2013.

Cultureel Festival Baarn 2013

Tijdens het Cultureel Festival Baarn leverde HDSound naar tevredenheid van de organisatie geluidsapparatuur en bediening voor het Baarsche Courant Podium ook bekend als het danspodium.

De HDSound drive-in-show - sept 2013

DJ HD trok er op uit met de HDSound drive-in-show om de tijdens de bruiloft van Liza en Jan de feestavond tot een groot succes te maken. Het bruidspaar schreef: 'En onze complimenten voor jou als dj... Echt super gedraaid en volop genoten!!! Nogmaals enorm bedankt...'

Snap-on kick-off en introductie Modis Ultra - Jan 2014

Januari 2014 verzorgde HDSound een 3D Video Mapping op een auto en een gereedschapswagen voor Snap-on en Autodidact

Deel 1:

Deel 2:

April 2014 ontwikkelde H3DProject in opdracht van Audivio een Video Mapping voor een spectaculaire introductie/onthulling van de Porsche Macan op 5 dealer vestigingen tegelijk.

Built with Berta.me